De beste apps voor e-boeken

Wanneer je boeken wilt lezen is dat natuurlijk makkelijk op je e-reader. Er zijn echter nog een aantal andere opties om dit te doen, zoals op een smartphone of een tablet. Met behulp van een aantal gratis apps hoef je hier zelfs niets voor te betalen. Uiteraard geldt dit niet voor alle boeken die er zijn, maar zonder te betalen kun je al aardig wat dingen gratis te lezen krijgen. De volgende apps kun je daarbij prima gebruiken.

Kobo Books

De app Kobo Books is zowel in een Android als IOS versie beschikbaar. Er is een sectie met gratis boeken. Daarbij is de app zelfs gekoppeld aan andere webwinkels zodat je eenvoudig boeken aan kunt schaffen. Naast een selectie gratis boeken kun je er net zo goed een aantal betaalde boeken vinden. Zo weet men bij Kobo Books een zeer uitgebreid aanbod te bieden aan iedereen die de app gratis download.

Google Play Books

Op de app Google Play Books past men alles goed aan op de wensen van de gebruiker. Ondanks dat alles niet perfect is, kun je alles wel zo instellen dat het voor jou het meest prettig leest. Als pluspunt is deze app gratis te downloaden. Zo kun je dus gratis proberen of je het fijn vindt om met deze app aan de slag te gaan.

Wattpad

Het bijzondere aan Wattpad is dat er allerlei verhalen op staan van schrijvers die niet altijd gepubliceerd zijn. Iedereen kan hier dus zijn of haar verhaal op zetten. Je kunt er veel romantiek en fanfiction verhalen lezen. Het leukste is dus dat je deze verhalen en boeken vaak nergens anders tegen zult komen.