De beste abonnementen

De keuze voor een abonnement hangt af van verschillende dingen. Zo is het handig om jezelf van tevoren af te vragen hoeveel boeken je leest en wat voor boeken dit meestal zijn. Gelukkig zijn er verschillende aanbieders van online abonnementen die je kunt benutten. Zie hieronder een overzicht van degene die het meeste worden gebruikt.

Bookchoice

Als je lid wordt van Bookchoice kun je gelijk 8 boeken downloaden. Het mooie is dat je meerdere downloads per boek hebt. Daarmee kun je het niet alleen op je e-reader downloaden maar ook op een aantal andere apparaten die je veel gebruikt. Let er wel op dat de downloads twee maanden geldig zijn en daarna vervallen. Over het algemeen kun je hier boeken vinden die het grote publiek aanspreken en daarom vaak makkelijk weg lezen.

Leeslounge

Leeslounge heeft een app die je kunt gebruiken. Het is onderdeel van een winkelketen die veel boeken verkoopt en dit als extra digitale service aanbied. Als je voor een uitgebreid pakket gaat heb je niet alleen toegang tot boeken maar ook andere dingen als tijdschriften of stripboeken. Een mooie reden dus om deze dienst te nemen.