De beste geteste e-readers

Een aankoop als een e-reader is toch een behoorlijke uitgave. Omdat je normaal gesproken verwacht lang met een dergelijk product te doen, wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Gelukkig kun je hierbij allerlei hulp middelen aangrijpen om zeker te zijn van je zaak. Zo worden de meeste apparaten regelmatig getest. Deze tests kun je mooi gebruiken om je door de ervaringsdeskundigen te laten vertellen wat de beste opties zijn. Zoals op de lijst hieronder.

PocketBook Touch Lux 4

De PocketBook Touch Lux 4 is op verschillende websites verkrijgbaar. Er kan wel degelijk verschil in de prijs zitten, zoek daarom goed uit waar je de beste deal kunt krijgen. Het product krijgt over het algemeen enorm goede beoordelingen, zeker voor de prijs waarvoor het te verkrijgen is. Daarom is het een goede keuze voor iemand die de basisfuncties van een e-reader wil gebruiken.

Amazon Kindle Paperwhite 2018

Voor wie een goed, uitgebreid apparaat wil is de Amazon Kindle Paperwhite 2018 een prima uitkomst. De experts vinden dit een erg goede e-reader en de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is erg goed. Deze e-reader beschikt over een intern geheugen. Dit terwijl het gewicht en de snelheid die het scherm heeft gelijk opvallen als voordelen. De nadelen wat deze e-reader betreft zijn dat er geen lichtfilter aanwezig is en dat er geen nachtmodus op zit. Daarnaast zijn sommige functies alleen in het Engels beschikbaar. Wanneer je er veel waarde aan hecht dat je alles in het Nederlands kunt doen is de Amazon Kindle Paperwhite 2018 misschien dus niet de beste optie voor je. Is dit echter niet erg, dan kun je er van uitgaan dat dit een prima apparaat is voor je e-boeken.

Kobo Aura H2O

Kies je voor een wat duurdere optie dan is de Kobo Aura H2O een goed idee. Deze heeft uitgebreide functies waardoor het een e-reader wordt die veel mensen zal aanspreken. De grootste voordelen zijn dat het apparaat waterdicht is en de display groot is. Daarnaast zit er een goed licht op waardoor het lezen nog een stuk prettiger wordt. De nadelen zijn dat je door het ontwerp de vlekken goed ziet en er geen geheugenkaart bij zit. Er zit ook geen adapter bij.

Tolino Shine 3

Dit model valt vooral op door de hoge beoordeling die het van gebruikers krijgt. Andere voordelen van deze uitvoering van de e-reader zijn dat het scherm erg goed is. Zo reageert het goed op aanrakingen, is het display goed en is het een apparaat wat lekker in de hand ligt. De software is goed en de achterkant makkelijk om te gebruiken. De nadelen zijn dat het apparaat niet waterdicht is en veel stof aantrekt.